Επιγραφές

Οι επιγραφές τοποθετούνται στην πρόσοψη του καταστήματος κατασκευασμένες εξ ολοκλήρου από αλουμίνιο για μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο. Ο φωτισμός δημιουργείται από λάμπες LED για εξοικονόμηση ενέργειας. Οι επιγραφές αλουμινίου είναι μια οικονομική λύση διαφήμισης δίνοντας επίσης ένα καλό αποτέλεσμα με μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

 

ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ

Ο πιο πρωτότυπος τρόπος διαφήμισης είναι η κινητή διαφήμιση μέσω της κάλυψης των εταιρικών αυτοκίνητων ο οποίος παρέχει ισχυρό πλεονέκτημα στον διαφημιζόμενο. Έχουμε την δυνατότητα της ακριβούς αποτύπωσης του δημιουργικού σας.

 

3D ΑΝΑΓΛΥΦΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

Όταν λέμε επιγραφές με ανάγλυφα 3D γράμματα εννοούμε τα γράμματα τα οποία έχουν κάποια οντότητα τρισδιάστατη. Τα γράμματα αυτά  μπορεί να είναι φωτεινά ή μη φωτεινά. Τα φωτεινά γράμματα μπορεί να φωτίζονται στην όψη –με plexiglass – ή να φωτίζονται με οπίσθιο κρυφό φωτισμό δημιουργώντας περιμετρικά του 3D γράμματος ένα φωτοστέφανο το οποίο προσδίδει ιδιαίτερη αίσθηση όταν ανάβει. Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής του σχεδίου που εσείς θα επιλέξετε ή θα προτείνετε. Δεν υπάρχει περιορισμός στο σχήμα, όγκο ή διάσταση.